DUNAÚJVÁROSI VAGYONKEZELŐ ZRT.

DVG

2400 Dunaújváros, Kenyérgyári út 1. H-2401 Dunaújváros Pf.: 136 Telefon: +36 (25) 551-401, 551-402 Fax: +36 (25) 551-409 e-mail:dvgzrt@dvgzrt.hu

Aktuális


Elkészült a Napsugár tagóvoda! Egy kamionnyi új játékot is kaptak a kicsik

Véget ért a Dunaújvárosi Óvoda Napsugár tagóvodájának felújítása, birtokba vehették a kicsik a megszépült épületet és az új játékokat.


Buszöböl felújítás miatt forgalomkorlátozás Dunaújvárosban

Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában és kezelésében lévő, az I. sz. Rendelőintézet oldalán és közelében lévő buszöböl területét a közeljövőben felújítják. Emiatt forgalmi változásokra kell számítani.


Elkezdődnek a felújítások Dunaújvárosban! Itt számítsunk forgalomkorlátozásra!

A héten több munkaterület átadás-átvétel folyamata zárult le, melynek révén a DVG Zrt. kivitelezésében az alábbi munkálatok kezdődhetnek el.


Birtokon belül: Dunaújvárosé az élményfürdő

Az élményfürdő történetének fontos állomásához, mérföldkövéhez értünk: Dunaújváros Megyei Jogú Város birtokba vehette a fürdőt.


Megkezdődtek a munkák az Aranyvölgyi úton! Útlezárásokra kell számítani!

Nagyszabású közútfelújítási programról döntött korábban a város önkormányzata. Ma délelőtt az Aranyvölgyi úton kezdődnek meg a nagyszabású munkálatok.


Autósok figyelem! Forgalomkorlátozás és sávlezárás lesz augusztus 22-től!

Két fontos felújítás is elkezdődik a jövő héten. Megújul a Dózsa György út egy jelentős szakasza és a Papírgyári úti vasúti híd is.


Két óvoda is megújul: Szeptemberben már birtokba vehetik a gyerekek a felújított épületeket

Nagy léptékű felújítási munkálatokat végeztek a nyáron a Dunaújvárosi Óvoda két tagegységeében, a Napsugár tagóvodában és az Aprók háza tagóvodában is.


Elkezdik a nagyforgalmú utak felújítását

Az önkormányzat mintegy négyszáz millió forint saját forrásból felújítja a város legforgalmasabb útjainak egyes szakaszait. Elsőként a Dózsa György útnak az erdei tornapálya és a Baracsi úti körforgó közötti, kifele vezető két sávját újítják fel.


Új strandpályák a szigeten - Az önkormányzat hétmillió forinttal járult hozzá a fejlesztéshez

DUNAÚJVÁROS A város sport és turisztikai céljait egyaránt szolgáló fejlesztés valósul meg a Szalki-szigeten. Két új strandpálya épül a régiek helyén.


Térkövezés és útfelújtás

Az Ady Endre utcában térköveznek, az Eszperantó úti garázsoknál pedig útfelújítást végeznek a DVG Zrt. szakemberei.


Virágos Dunaújvárosért

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Virágos Magyarországért Országos Mozgalom már évek óta részt vesz egy nemzetközi kezdeményezésben, ami a környezetvédelem fontosságára igyekszik felhívni a figyelmet.


Minden a tervek szerint halad!

Eddig a tervezett ütemben haladnak a Napsugár Tagóvoda és a Makk Marci Bölcsőde teljes felújításával a szakemberek, akiknek szeptember 2-áig végezniük kell a munkálatokkal.


Közel félezer helyen lehet már árulni a portékát

Újabb területet újítottak fel a piac uszoda felöli bejáratánál, azon a részen, ahol korábban a használtárusok voltak.


Kívül-belül megújul a Makk Marci

Nyár végére teljesen megújul a város egyik legnagyobb bölcsődéje, a Béke városrészi Makk Marci bölcsőde.


Hótakarítási kisokos

TÁJÉKOZTATÓ Hó- és síkosság-mentesítés


Az ÁSZ rendben találta - A DVG vagyongazdálkodása szabályzott és szabályszerű volt

Az Állami Számvevőszék befejezte a DVG Dunaújvárosi Vagyonkezelő Zrt 2011-2014. évekre kiterjedő megfelelőségi ellenőrzését.


Szaunázás a kempingben

Nyílt napot tart a DVG Zrt. a kemping szaunaparkjában, hogy mindenki megismerhesse, kipróbálhassa a szaunázás kultúráját.